Coronavirus - România: 1452 de cazuri confirmate

Accident rutier grav în Galați: Un polițist a murit, iar altul este grav rănit

Sunday, 22 November 2015, 13:21 Sursă: REALITATEA.NET

UPDATE 14.00: Ministrul Afacerilor Interne, Petre Tobă, transmite condoleanțe familiei și colegilor polițistului Ionel Baben, în vârstă de 46 ani, din cadrul IPJ Galați, decedat în misiune în noaptea de sâmbătă spre duminică, și afirmă că este alături de agentul șef adjunct Dorin Chiper, în vârstă de 36 ani, rănit grav în aceeași misiune și aflat acum la Spitalul Județean Galați.

Conform unui comunicat de presă transmis, duminică, de către MAI, agentul șef principal de poliție Ionel Baben a fost trecut în corpul ofițerilor, fiind avansat post-mortem în gradul de subinspector de poliție de către ministrul Petre Tobă.

"În aceste momente grele, colegii din cadrul Poliției Române vor acorda tot sprijinul necesar familiei polițistului decedat în misiune, aceasta urmând să beneficieze de toate drepturile care se cuvin, conform legii", se precizează în comunicat.

Cei doi polițiști din cadrul IPJ Galați se aflau în misiune de patrulare pe DN 26, pe raza localității Tulucești, mașina de poliție în care se aflau fiind lovită frontal de un autoturism care a intrat pe contrasens.

--------------------------

Potrivit comunicatului, o autospecială de poliție a fost acroșată de un autoturism, în timp ce se afla în misiune de patrulare pe DN 26, pe raza comunei Tulucești, județul Galați, scrie Agerpres.

Cei doi polițiști au fost transportați pentru îngrijiri medicale la Spitalul de Urgență "Sfântul Apostol Andrei" din municipiul Galați. Unul dintre ei a suferit leziuni grave iar celălalt, în pofida eforturilor depuse de medici, și-a pierdut viața.

La fața locului s-a deplasat o echipă complexă de cercetare, formată din specialiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Galați, care efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL