Accident în lanț extrem de grav. 12 răniți, după ce un autocar, un TIR și trei mașini s-au ciocnit

Thursday, 27 October 2016, 08:32 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Un accident extrem de grav a avut loc joi dimineața, înaintea orei 8.00, pe drumul dintre Piteşti și Râmnicu Vâlcea. Cinci mașini au fost implicate în tamponarea în lanț, iar 12 persoane au fost rănite.

Un accident extrem de grav s-a produs joi dimineața în județul Argeș, ducând la întreruperea traficului pe DN7.

Traficul a fost blocat mai multe ore, joi dimineaţă, pe DN 7, în localitatea argeşeană Bascov, după ce 6 vehicule s-au ciocnit, 12 persoane fiind rănite dintre care 4 au ajuns la spital.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Argeş, patru persoane au ajuns la spital în urma unei coliziuni ce a avut loc în localitatea Bascov, în accident fiind implicate trei autoturisme, două tiruri şi un autocar plin cu pasageri.

Din primele informaţii, şoferul TIR-ului nu ar fi păstrat distanţa faţă de un autoturism pe care l-a lovit în spate, iar acesta s-a ciocnit de celelalte doua din faţa lui, pe care le-a proiectat în alt tir.

Soferul vinovat a ajuns cu TIR-ul pe contrasens, unde a lovit un autocarul cu pasageri.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că traficul rutier este întrerupt în judeșul Argeș pe DN7 Piteşti - Râmnicu Vâlcea, în zona Bascov - Valea Ursului, la kilometrul 124, din cauza accidentui rutier.

Potrivit Poliției Române, în accident au fost implicate cinci autovehicule (un autocar, un autotren şi trei autoturisme). Nu se cunosc, în acest moment, împrejurările producerii evenimentului. Partea carosabilă este umedă.

OFERTE FOARTE BUNE LA eMAG! LE POTI CONSULTA AICI!!!Adaugă părerea ta
Alte articole din: SOCIAL