Coronavirus - România: 196004 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Accident GRAV pe DN 64: Patru persoane, printre care și un copil, transportate de urgență la spital

Saturday, 01 July 2017, 17:50 Sursă: REALITATEA.NET

El a precizat că în accident au fost implicate două autoturisme în care se aflau trei adulţi şi un copil în vârstă de patru ani, scrie Agerpres.

Copilul este în afara oricărui pericol, însă unul dintre adulţi este în stare foarte gravă, fiind supus manevrelor de resuscitare la Spitalul din Drăgăşani, iar ceilalţi doi adulţi sunt transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina. 

Din primele cercetări a reieşit că accidentul s-a produs pe fondul vitezei excesive, şoferul din Drăgăşani pierzând controlul volanului şi intrând pe contrasens. 

"Pe fondul vitezei excesive, un conducător auto, ce se deplasa pe ruta Slatina - Râmnicu Vâlcea, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune frontală cu un auto în care se afla o familie (soţ, soţie şi un copil de 4 ani) din localitatea Simnicu de Sus, judeţul Dolj. Conducătorul auto care a intrat pe contrasens este un bărbat în vârstă de 45 de ani, din Drăgăşani, el a fost transportat în stare gravă la Spitalul din Drăgăşani unde au fost începute manevre de resuscitare. O femeie de 63 de ani, pasageră, a suferit ruptură de splină şi este transportată la spitalul din Slatina", a mai spus purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea. 


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL