Accident grav, într-o stație de autobuz: o victimă

Tuesday, 18 June 2019, 13:08 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Accident groznic petrecut, noaptea trecută, în municipiul Brăila. Un șofer aflat la volanul unui Alfa Romeo care circula cu viteză pe Calea Călărașilor, dinspre strada Radu Negru spre Bariera Călărașilor, din cauza vitezei, a pierdut controlul volanului şi a intrat cu maşina în staţia de autobuz de la Ciocârlia.

Accidentul s-a produs în jurul orei 3.10. Taximetriștii aflați pe partea cealaltă, în stația de taxi, au văzut momentul, dar nu i-au putut prinde pe cei aflați în autoturism, care au părăsit locul accidentului.

Mașina a lovit în plin un tânăr taximetrist, originar din comuna Movila Miresii, care se afla pe trotuar, și s-a oprit în stâlpii de la stația de autobuz, dislocând și aparatul de bilete al Braicar. Autorul accidentului, care se pare că se mai afla cu cineva în mașină, a coborât și a fugit de la locul accidentului.

Victima, în vârstă de 28 de ani, traversase Calea Călăraşilor, din statia de taxi, pentru a-şi cumpăra ţigări de la magazinul non-stop din stația de autobuz de la Ciocârlia, când a fost spulberat de maşină.

Tânărul taximetrist, originar din comuna Movila Miresii, a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă „Sf. Andrei” din Galaţi şi este în stare gravă.

Citește continuarea pe realitateadebraila.net.

Adaugă părerea ta
Alte articole din: SOCIAL