Accident grav în Teleorman! Un procuror a murit, soția sa se zbate între viață și moarte

Monday, 14 October 2019, 23:30 Sursă: REALITATEA.NET

Un accident rutier grav a avut loc luni seară în zona Turnu Măgurele, judetul Teleorman. Un procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Roșiorii de Vede a murit după ce mașina în care se afla, condusă de soția sa, a intrat într-un tractor încărcat cu baloți de paie, scrie realitateadeteleorman.net

Adaugă părerea ta

Potrivit polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Teleorman, în urma accidentului au rezultat două victime, iar una dintre ele a și decedat.

Din primele informații, este vorba despre un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Roșiorii de Vede, pe nume Silviu Paraschiv.

Totul s-a întâmplat în această seară, pe ruta dintre localitățile Putineiu și Turnu Măgurele, când mașina în care se afla procurorul și soția acestuia a intrat în coliziune cu un tractor plin de baloți.

Polițiștii se află la fața locului, astfel că raportul privitor la modul în care s-a petrecut accidentul rutier nu este încă întocmit.

Tot din primele date rezultă faptul că pasagerul care a decedat se afla pe locul din dreapta al mașinii și că soția procurorului a fost transportată la spital, necesitând îngrijiri medicale de urgență.