ACCIDENT GRAV în Suceava: O poliţistă A MURIT

Saturday, 24 May 2014, 22:16 Sursă: Mediafax

O femeie, agent de poliţie de siguranţă publică la Fălticeni, a murit, sâmbătă seară, în urma unui accident produs în comuna suceveană Slatina, iar soţul acesteia, subofiţer în MApN, a fost rănit, fiind transportat la spital, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Adaugă părerea ta

Potrivit şefului Poliţiei Judeţene Suceava, comisar-şef Ioan Crap, femeia, în vârstă de 29 de ani, agent de poliţie de siguranţă publică în municipiul Fălticeni, conducea maşina personală, în care se mai afla soţul acesteia, în vârstă de 30 de ani, subofiţer în MApN, iar la un moment dat ea a pierdut controlul volanului, într-o curbă, autoturismul răsturnându-se de mai multe ori.

În urma accidentului, femeia a murit, iar soţul acesteia a fost transportat la spital.

"Se fac cercetări la faţa locului pentru stabilirea condiţiilor în care s-a produs accidentul", a spus Crap, care a menţionat că poliţista era în concediu medical.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava, Alin Găleată, a precizat că la acest accident s-a intervenit cu o autospecială SMURD, iar echipajul medical a declarat decesul femeii, care suferise leziuni foarte grave.