Coronavirus - România: 235586 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Accident de muncă mortal într-o carieră de piatră din Sălaj

Wednesday, 28 June 2017, 16:23 Sursă: REALITATEA.NET

"Miercuri dimineaţa, Secţia de pompieri Jibou a fost solicitată să intervină pentru a salva un muncitor implicat într-un accident la o carieră de piatră de lângă localitatea Băbeni. Pompierii au scos victima dintre două blocuri de piatră, însă aceasta era decedată", se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sălaj, potrivit Agepres.

Poliţia a deschis un dosar penal în acesta caz, pentru infracţiunea de nerespectarea măsurilor de sănătate şi securitate în muncă, cazul fiind cercetat şi de către ITM Sălaj.

"La cariera de piatră din Valea Şesului, localitatea Băbeni, aparţinând S.C. Resido Trade SRL Cluj, la manipularea căruciorului de lastre - piatra dimensionată, un muncitor de 49 ani a fost strivit sub blocurile de piatră. ITM Sălaj a emis o decizie în vederea cercetării evenimentului pentru stabilirea cauzelor şi caracterului accidentului", precizează, într-o informare de presă, Mariana Pop, din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Sălaj.

Cadavrul bărbatului a fost transportat la morgă, în vederea efectuării necropsiei, pentru a se stabili exact cauza morţii.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL