Coronavirus - România: 63762 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Acțiune de amploarea a DIICOT: 14 percheziții în Sibiu, 35 de persoane audiate

Monday, 03 October 2016, 16:44 Sursă: REALITATEA.NET

Potrivit procurorilor, în perioada mai 2015 – septembrie 2016, membrii grupului  au procurat şi comercializat droguri de risc, în speţă cannabis, mai multor consumatori de pe raza municipiului Sibiu.

Din probele administrate de oamenii legii a rezultat că suspecţii s-au  aprovizionat cu droguri de risc fie din culturi proprii, fie de la alte persoane care deţin mai multe culturi de cannabis în judeţul Sibiu.

De asemenea, s-a reţinut că membrii grupului au acţionat într-un mod precaut, comercializând drogurile numai către persoane de încredere şi după stabilirea în prealabil a locaţiilor unde urma să se realizeze tranzacţia. Totodată, contactele telefonice au avut loc numai prin intermediul unor persoane cunoscute, aflate în cercul de apropiaţi ai traficanţilor, aceştia refuzând orice contact direct cu cumpărătorii pe care îi întâlneau pentru prima dată.

Procurorii mai susțin că suspecții şi-au stabilit propriile zone de distribuţie cu scopul de a putea acoperi o arie cât mai largă a municipiului Sibiu.

În urma perchezițiilor, la sediul DIICOT Sibiu au fost aduse la audieri 35 de persoane.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale.

Acţiunea a fost efectuată cu sprijinul lucrătorilor din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Sibiu şi IPJ Sibiu.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL