A vrut să omoare un elefant, dar ce a urmat este demn de filmele de groază

Monday, 22 May 2017, 12:08, Sursă: REALITATEA.NET

Un pasionat vânător de trofee din Africa de Sud a fost zdrobit de un elefant în timpul unei sesiuni de safari. Elefanții s-au speriat de zarva și împușcăturile vânătorilor și au început să alerge. Deznodământul ar trebui să-i pună pe gânduri pe cei care au acest hobby. 

Adaugă părerea ta

Theunis Botha (51) se afla la vânătoare alături de un grup de alți vânători în Gwai, Zimbabwe, când au întâlnit o turmă de elefanți aflați în perioada de împerechere.

Theunis Botha a fost rănit mortal de unul dintre elefanții pe care a vrut să-i vâneze., după ce animalele s-au panicat și au început să alerge haotic. 

Conform spuselor martorilor, Botha a fost ridicat de la pământ de unul dintre elefanții hăituiți, iar un alt vânător a împușcat pachidermul, pentru a încerca să-l salveze pe Botha, însă animalul rănit s-a prăbușit peste individ și l-a zdrobit, informează Daily Mail.

Prietenul său cel mai bun, Scott Van Zyl, a fost ucis luna trecută, tot la o vânătoare în Zimbabwe. Bărbatul a dispărut pe 7 aprilie, iar ulterior s-au descoperit resturi din trupul său în stomacurile a doi crocodili împușcați în zonă.