A vrut să coboare din maşină, dar a îngheţat de spaimă! Stătea în praf şi o privea fix... Sinistru!

Wednesday, 04 May 2016, 18:26 Sursă: REALITATEA.NET

Nici prin gând nu i-a trecut acestei femei că, odată ce va coborî din maşină, va avea o surpriză care o va face să tremure din tot corpul de spaimă! Când şi-a plecat privirea, la picioarele ei era...

Adaugă părerea ta

A plecat în vacanţă în Africa având un singur gând în minte: să se distreze! Nimic nu părea să-i tulbure vacanţa. Asta până când, într-o zi de-a dreptul sufocantă, a decis să coboare din maşină şi să se îndrepte spre rulota cu îngheţată şi răcoritoare.

Norocul ei a fost că, imediat ce a pus piciorul pe pământ, s-a şi uitat pe şoseaua prăfuită. A tras un ţipăt înfiorător şi s-a urcat înapoi. Şi avea şi de ce! Lângă roata maşinii era un pangolin de toată frumuseţea. Stătea strâns, în mijlocul drumului, şi o privea fix.

A fost nevoie de intervenţia şoferului pentru ca biata femeie să se calmeze şi să-şi poată petrece restul zilei în linişte...

Animal cu identitate greu de dibuit, pangolinul îşi trage numele de la termenul malaez de "pengguling", adică "ceva care se încolăceşte". Termenul face trimitere la capacitatea lor de a se face ghem, în încercarea de a evita pericolele, sau la obiceiul de a se atârna de crengile copacilor, încolăcindu-şi coada în jurul lor, fapt posibil datorită cozii prehensile, care prezintă nişte muşchi specializaţi în acest sens.