A trimis un SMS la un număr de pe peretele unui WC. Ce a urmat? Ireal!

Sunday, 16 October 2016, 10:42, Sursă: REALITATEA.NET

A văzut un număr de telefon scris pe peretele unei toalete publice...

Adaugă părerea ta

Se spune că dragostea adevărată vine când nu te aştepţi! Uneori, poate să vină din locuri incredibile!

Mark Ellis, un şofer de TIR în vârstă de 51 de ani, a văzut un număr de telefon scris pe peretele unei toalete publice din Garforth, Marea Britanie. Acesta era însoţit e un mesaj obscen: "Dacă vrei o zgâlţâială ca la carte, sun-o pe Donna la numărul...".

Fără să stea prea mult pe gânduri, Mark a luat telefonul şi a sunat. Fireşte, după ce a primit cele promise, soarta a făcut ca cei doi să se îndrăgostească.

Ulterior, povestea lor a ajuns în presa locală. Donna a mărturisit că nu ea a scris numărul de telefon pe perete. Şi nici mesajul. Cel care o făcuse era fostul ei iubit care, mânat de gelozie şi ură, a vrut să-i facă rău. Nici prin gând nu i-a trecut că gestul său o va face atât de fericită...

"Ar trebui să-i mulţumesc fostului meu iubit pentru relaţia asta incredibilă de acum. Mi-a făcut o favoare", a spus Donna.

Aceasta a recunoscut că, la început, telefonul lui Mark a luat-o prin surprindere. "Bună! Ce pui la cale?", o întrebase acesta. Din fericire pentru amândoi, Mark i-a mărturisit abia după câteva zile bune de unde a făcut rost de telefonul ei.

În prezent, cei doi au o familie minunată, iar cei doi copii ai cuplului nici până în ziua de azi nu ştiu cum s-au cunoscut părinţii lor.