A trăit toată viaţa numai după regulile soţului. La moartea lui, a şocat: "Eşti copilul diavolului!"

Friday, 19 July 2019, 10:51 Sursă: REALITATEA.NET

Ani la rând, în timpul căsniciei, Charlotte i-a spus soţului său că-şi doreşte să-şi facă un tatuaj. Nu putea să explice motivul, dar simţea asta. De fiecare dată când aducea subiectul în discuţie, soţul ei devenea nervos şi îi spunea că un asemenea gest nu este potrivit pentru o femeie. Şi, mai ales, nu pentru una de vârsta ei. A mers până acolo încât i-a interzis să se tatueze!

După moartea acestuia, Charlotte a decis să-şi facă pe piele un fluturaş. L-a vrut desenat pe piept şi singura care a obiectat a fost mama ei, o femeie simplă, care nu i-a înţeles dorinţa şi care i-a spus că simte cum fiica ei devine, pe zi ce trece, "un copil al diavolului".

În următorii 10 ani, Charlotte a petrecut aproximativ o mie de ore în saloanele de tatuat, pentru a-şi împodobi trupul. Modelul ei a devenit, peste noapte, Isobel Varley, cea mai bătrână femeie care deţinea recordul pentru cele mai multe tatuaje. Când aceasta a murit, Charlotte s-a hotărât să-i ducă moştenirea mai departe şi să devină ambasadoare a comunităţii persoanelor cu tatuaje.

Astăzi, la peste 60 de ani, Charlotte se mândreşte cu faptul că are corpul în proporţie de 91% acoperit cu tatuaje, iar asta i-a adus un loc de cinste în Cartea Recordurilor.

"Mă consider o galerie ambulantă", glumeşte femeia. "Fiecare tatuaj care-mi acoperă pielea este extrem de important pentru mine. Împreună, formează o poveste", spune aceasta.

La scurt timp, Charlotte a început să iubească din nou. S-a îndrăgostit de Charles "Chuck" Helmke, un antrenor de lupte, în vârstă de 75 de ani.


Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Alte articole din: EXTERN