A renunţat la sex din cauza familiei conservatoare. Acum suferă de o afecţiune gravă

Wednesday, 08 March 2017, 11:56, Sursă: REALITATEA.NET

Pentru tot mai multe familii, sexul este un subiect tabu, iar părinţii se simt jenaţi atunci când trebuie să vorbească despre sex copiilor lor. 

Adaugă părerea ta

Pentru o tânără de 25 de ani, imposibilitatea de a vorbi deschis cu părinţii despre sex, a devenit, între timp, şi imposibilitatea de a întreţine relaţii sexuale.

Liv Funnel a dezvoltat o afecţiune, numită vaginism, care se manifestă printr-o contracţie involuntară a muşchilor vaginali, astfel penetrarea fiind imposibilă din cauza durerilor.

Fiind crescută într-o familie conservatoare, Liv a început să aibă idei preconcepute despre sex, considerându-l un act imoral și vulgar. Ea și-a început viața sexuală la 17 ani de teamă că altfel își va pierde iubitul, dar a regretat imediat pasul făcut.

După ani de zile de tulburări emoționale, durere fizică și mentală, Liv se află acum într-o relație fericită cu o femeie.

„Eram colege de apartament când m-am mutat în Canada. Obișnuiam să avem conversații până noaptea târziu, iar într-una dintre seri m-a sărutat”, spune Liv Funnell, potrivit unica.ro.