A rămas paralizată după ce a mâncat multă brânză. Cum este posibil aşa ceva? Explicaţia medicilor

Wednesday, 12 April 2017, 20:42 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

O tânără în vârstă de 22 de ani din Marea Britanie a rămas paralizată dintr-o cauză extrem de bizară: a mâncat prea multă brânză.

Pentru Sam Philpott coşmarul a început în urmă cu trei ani, când a mers într-o vacanţă în Grecia, alături de părinţii ei. Plăcut impresionată de bucătăria grecească, tânăra a mâncat atunci foarte multă brânză nepasteurizata de capră.

După revenirea în ţara natală însă, Sam a început să se simtă foarte rău, să aibă migrene, stări de greaţă, febră, să tremure necontrolat şi să simtă o slăbiciune copleşitoare în tot corpul.

Englezoaica a ajuns în cele din urmă la urgenţe, unde medicii i-au făcut analize amănunţite. Aşa a aflat că de vină pentru toate simptomele resimţite era o bacterie pe care o ingerase din brânza mâncată în Grecia.

În ciuda eforturilor doctorilor, starea tinerei s-a agravt, iar în prezent este imobilizată într-un scaun cu rotile, orice pas făcut fiind un adevărat chin.

Pentru ca fiica lor să poată primi în continuare tratament specializat, părinţii lui Sam au demarat o campanie de strângere de fonduri.Adaugă părerea ta
Alte articole din: SĂNĂTATE