Coronavirus - România: 500273 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

A primit un test la materia ”Educație Sexuală”. Profesorii s-au înroșit când i-au citit răspunsurile

Saturday, 20 August 2016, 12:16 Sursă: REALITATEA.NET

În test, copiilor li se cerea să citească o serie de obiecții pe care posibilul partener sexual le-ar avea vis-a-vis de folosirea prezervativului și să îi dea acestuia un răspuns prin care să-i arate că nu doresc să întrețină raporturi sexuale fără protecție.

O elevă a renunțat la orice urmă de politețe și a dat răspunsuri directe, care i-au înspăimântat pe profesori, dar au amuzat mii de utilizatori de Facebook. 

Una dintre scuzele partenerului era ”Prezervativle sunt scârboase și murdare, le urăsc”. Fata n-a ezitat să-i dea o replică sincer: ”La fel sunt și bebelușii”.

O altă scuză pentru a nu folosi prezervativul, venită din partea posibilului iubit, era ”Doar de data asta. Noi nu prea facem dragoste”, la care fata a răspuns ”Acum știi de ce nu facem dragoste des”.

La replica ”prezervativele sunt deranjante, nu va fi natural”, fata a scris ”nici să fii însărcinată nu este prea plăcut”.

Sora ei mai mare a decis să fotografieze testul și răspunsurile și să publice imaginea pe Facebook, fără să-și imagineze că va fi atât de apreciată. 


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL