Coronavirus - România: 449349 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

A primit 22 de ani de închisoare pentru uciderea unui bătrân în propria locuință

Thursday, 05 December 2019, 14:48 Sursă: Realitatea.net

La începutul lunii februarie a acestui an, o crimă abominabilă a șocat întregul județ Bistrița-Năsăud. Doi tineri frați din Lechința au ucis un pensionar în vârstă de 71 de ani.

Bătrânul a fost găsit decedat după trei zile de la incident, pe 6 februarie, de către niște rude. Acesta locuia singur în apartament și nu mai fusese văzut de către vecini chiar din ziua în care a fost omorât. Când rudele bătrânului au intrat în apartament, au avut parte de imagini șocante: victima era pe dușumea fără suflare, pe jumătate dezbrăcată, iar locuința era întoarsă pe dos.

Anchetatorii nu au găsit urme de intrare prin efracție în apartament și nici urme de sânge, însă urmele de lovituri de pe corpul bătrânului, precum și alte indicii găsite de anchetatori la fața locului au condus automat spre ideea unei crime.

Marius Roberto (18 ani) și Bogdan Varga (21 de ani) au fost depistați de polițiști în seara aceleiași zile de 6 februarie, cei doi recunoscându-și faptele. Pe 8 februarie, au fost arestați preventiv, fără a mai fi eliberați de după gratii.

La jumătatea lunii mai, Bogdan a fost găsit spânzurat în celula din Centrul de Arest Preventiv din cadrul IPJ Bistrița-Năsăud. Conform declarației de la acea vreme a procurorului Adrian Briciu, tânărul a rămas singur în celulă în timp ce alți colegi de arest au fost scoși la plimbare, iar în acest răstimp a improvizat un ștreang dintr-un cearceaf. Detalii aici


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL