Coronavirus - România: 688270 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

A murit tatăl Laurei Cosoi - Marius Cosoi avea coronavirus

Thursday, 26 November 2020, 15:21 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Istratie Dan

Tatăl Laurei Cosoi, marele antrenor Marius Cosoi, a decedat din cauza COVID-19.

Unul dintre cei mai mari antrenori de handbal pe care i-a avut sportul ieșean s-a stins din viață după o luptă cu nemilosul COVID-19.

Anunțul a fost făcut de vicepreședintele Federației Române de Scrabble.

„Oamenii buni se duc, răpuși de nenorocirea asta căreia nu-i dăm de capăt încă.

Profesorul Marius Cosoi a fost un om dedicat sportului și Iașului. A șlefuit nenumărate talente în handbal și baschet, masculin și feminin. A condus echipa de baschet fete Politehnica Iași în divizia A.

Mi-a fost profesor de sport și, ca extremă stângă, am făcut parte din echipa de handbal băieți a școlii 22, care a jucat în faza regională și cea națională a „Daciadei”, cum se numea întrecerea școlară înainte de ’90.

Din acea echipă, mai târziu, au rămas în handbal componenți ai lui Poli Iași. Era și acum profesor de sport la Colegiul Național. Feciorul meu și colegii săi, chiar dacă nu au făcut sportul cu dumnealui, au avut șansa să cunoască un om pentru care era o bucurie să învețe copiii să iubească mișcarea și jocurile sportive.

Sportul ieșean îi datorează multe și este mai sărac, de astăzi. Drum lin, profesore drag, rămâneți veșnic în amintirea noastră! Condoleanțe familiei îndurerate!“, a scris Cătălin Eugen Caba, vicepreședintele Federației Române de Scrabble.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL