Coronavirus - România: 34226 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

A murit la doar 32 de ani. Doctorii au rămas șocați când au văzut ce boală avea

Thursday, 21 December 2017, 16:51 Sursă: REALITATEA.NET

Nicole a fost diagnosticată cu două forme de cancer în fază terminală. Medicii i-au confirmat prea târziu că are cancer de colon şi de ficat, atunci când soarta ei era pecetluită, potrivit Eva.ro.

La numai 32 de ani, tânăra s-a stins din viaţă, lăsând în urmă trei fetiţe şi o mamă neconsolată. Ultima ei dorinţă a fost să atragă atenţia asupra tinerilor care suferă de aceste boli necruţătoare.

După moartea lui Nicole, mama sa încearcă să ducă mai departe munca ei. Femeia spune că atunci când a început să se simtă rău, aceasta a slăbit şi a început să aibă simptome precum balonare, constipaţie şi prezenţa sângelui în scaun, dar când a mers la doctor şi i-a spus ce simptome are, acesta i-a spus că ea e prea tânără ca să aibă cancer de colon şi i-a pus diagnosticul de colon iritabil.

Tânăra a simţit că ceva nu este în regulă cu ea. A mers să consulte un alt medic, iar acesta i-a spus că are intoleranţă la gluten. Niciunul dintre cei doi doctori nu i-a făcut vreun test.

Nicole era însărcinată cu al treiea copil şi a aflat că are cancer când a făcut o ecografie, iar medicii i-au depistat o tumoare la ficat. După încă o ecografie, a fost diagnosticată cu cancer colorectal metastazic.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL