Coronavirus - România: 20103 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

A mers să vândă verigheta ca să plătească medicamente pentru soţ. Ce a aflat i-a frânt inima

Wednesday, 15 March 2017, 09:42 Sursă: REALITATEA.NET

Megan Starich a crezut că poate primi câteva mii de dolari pentru verigheta sa, bani de care femeia şi soţul său aveau nevoie disperată, după ce bărbatul suferise mai multe răni grave la cap după ce căzuse de la înălţime la muncă. Familia era într-o situaţie specială, cei doi având acasă un copil cu nevoi speciale şi femeia având, la rândul său, un handicap care o împiedică să muncească.

Verigheta cu diamante ar fi valorat aproximativ 5000 de dolari şi, spune soţia bărbatului, familia e mai importantă decât orice, aşa că a fotografiat inelul şi l-a pus pe un site de anunţuri.

A primit mai multe oferte şi a acceptat una dintre ele, mergând cu o prietenă să facă schimbul. Megan Starich susţine că nu s-ar fi despărţit de inel până când nu ar fi ţinut banii în mână, dar când a scos inelul din cutie, într-o fracţiune de secundă, bărbatul care ar fi trebuit să îl cumpere i l-a smuls din mână şi a fugit.

Starich a depus plângere la poliţie şi, din păcate, a aflat că nu este singura care ar fi picat în plasa bărbatului.

"Faptul că ar profita de o persoană ca mine, aflată într-o astfel de situaţie, nu pot să cred că oamenii se pot coborî atât de mult", spune femeia, citată de WFTV.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL