Coronavirus - România: 55241 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

A mâncat numai de la McDonald’s timp de o săptămână! Ce s-a întâmplat la finalul experimentului

Monday, 27 July 2020, 11:08 Sursă: Realitatea.net

"Mananc de la McDonald’s doar când sunt beată, mahmură sau pe fugă. E un loc în care îmi permit să mă alint rar, așa că am vrut să văd ce se întâmplă dacă mănânc în fiecare zi numai mâncare din meniul acestui restaurant", a povestit Danielle.

Jurnalista a vrut să testeze pe propria piele dacă se va îngrășa după această dietă bazată exclusiv pe mâncare rapidă, cu atât mai mult cu cât a urmărit înainte documentarul "Super Size Me", în care protagonistul a luat 10 kilograme după o luna de consumat burgeri și cartofi prăjiți.

Pentru că s-a temut că acest tip de mâncare o va afecta la fel de mult, Danielle a apelat la ajutorul unui nutriționist și şi-a construit un plan de mese bazat exclusiv pe meniul McDonald’s.

Timp de o săptămână, ea a mâncat salată, pui la grill, dar și burgeri, shake-uri, cartofi prăjiți, nuggets și înghețată. Dimineața și seară a încercat să facă alegeri înțelepte, iar la prânz și-a dat voie să experimenteze cu feluri mai grele și mai bogate în calorii.

"Ce-am descoperit la finalul experimentului? Că nu m-am îngrășat nici măcar cu jumătate de kilogram! Nu vă recomand să încercați și nici nu spun că metoda mea e corectă. E un experiment personal în urmă căruia am ajuns la această concluzie. Dar mi se pare foarte interesant că nu s-a schimbat nimic la mine după aceste zile de mâncat exclusiv fast-food", a spus Danielle.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL