A mâncat asta zilnic și a slăbit 50 de kilograme! Cum a fost posibil

Wednesday, 08 August 2018, 10:13 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

A mâncat doar acest aliment la micul dejun și a slăbit 50 de kilograme

Pentru a ajunge la greutatea dorită, femeia a început să mănânce batoane cu proteine în fiecare zi. Totuși, deși a încercat mai multe tipuri, nu erau suficient de bune. Asta până când a găsit un baton cu nuci și ciocolată. De atunci, femeia a început să mănânce un baton în fiecare dimineață, iar acum sunt câțiva ani de când are același mic dejun.

Charlene recunoaște că micul dejun era mereu problematic în cazul ei deoarece trebuia să își lase copiii la școală, apoi să se grăbească la serviciu. Obișnuia să mănânce o brioșă dimineața sau un corn de la o cafenea. Însă foamea se instala imediat după ce consuma aceste alimente. Alteori, sărea peste micul dejun și mânca mai târziu. Aceste obiceiuri și alimente nesănătoase au contribuit la acumularea rapidă a kilogramelor.

Acum, rutina femeii este următoarea: când se trezește, începe să facă exercițiile de dimineață. După aceea, bea o cafea și mănâncă un baton de proteine. Un baton are 180 de calorii, 7 sau 8 grame de proteine și îi ține de foame până consumă shake-ul de proteine de mai târziu. Această rutină a ajutat-o pe Charlene să slăbească peste 50 de kilograme! Mai multe pe divahair.ro.


Citeste totul despre:


Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri