Coronavirus - România: 492211 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

A găsit o femeie îngheţată bocnă, sub zăpadă. Nu mai mişca! Ce s-a întâmplat cu trupul ei A ŞOCAT!

Friday, 01 July 2016, 19:07 Sursă: REALITATEA.NET

După o furtună de zăpadă înfiorătoare, Wally Nelson  a găsit trupul unei tinere de 19 ani îngheţată bocnă, în zăpadă, în faţa casei sale. Tânăra era Jean Hilliard.

Jean fusese să-şi viziteze o prietenă, în ciuda avertismentelor meteorologilor. La un moment dat, din cauza poleiului, maşina a derapat şi s-a lovit de un copac de pe marginea drumului. În urma impactului, tinerei i-a fost imposibil să o mai pornească, aşa că a trebuit să coboare şi să caute să se adăpostească. În maşină, risca să moară de frig...

N-a ajuns, însă, prea departe, din cauza ninsorii abundente şi a temperaturii extrem de scăzute. Tot ce spera era să întâlnească pe cineva cunoscut care să o ajute...

Nelson tocmai ieşise din casă şi se îndrepta spre un bun prieten, când a descoperit trupul îngropat în zăpadă şi gheaţă.

Tânăra era sleită de puteri... Părea o sculptură din gheaţă.

Tânărul a dat imediat zăpada şi gheaţa la o parte. Apoi a înfăşat-o într-o pătură şi a dus-o la un spital din apropiere. Medicii i-au acordat primul ajutor imediat. Seara târziu, mâinile tinerei au început să se dezgheţe. Picioarele au avut nevoie de trei zile, însă, să-şi reînceapă circulaţia.  

Doctorii au fost uimiţi când au văzut că tânăra, în ciuda faptului că venise mai mult moartă, nu a avut nevoie de niciun fel de amputare. După aproape patru luni de îngrijiri, aceasta şi-a revenit aproape în totalitate.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL