Coronavirus - România: 68046 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

A fost atacată de un copil cu handicap. Este şocant ce a făcut micuţul după aceea

Tuesday, 01 March 2016, 22:59 Sursă: REALITATEA.NET

Minorul este renumit în cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Gorj ca urmare a „isprăvilor“ sale de acest gen. „Ceea ce s-a întâmplat nu e ceva nou în privința acestui copil. El sare frecvent gardul și a reușit să ne păcălească. Este hiperchinetic și în câteva secunde sare gardul. Așa a făcut și vineri, când am fost cu el în oraș ca să-l plimb cu mașina. La întoarcere în centru a sărit gardul de mai multe ori. Este foarte imprevizibil. Este imposibil de strunit“, spune Gheorghe Zisu, directorului Complexului, conform gorjexclusiv.ro

Lucrătorii din cadrul Complexului de Servicii Comunitare pentru Copilul cu Handicap nu pot lua măsuri de izolare sau de aplicare a unui tratament asupra minorului, pentru că toate aceste lucruri sunt interzise.

Minorul va fi internat în perioada următoare la un spital de boli psihice din Hunedoara, unde urmează să fie diagnosticat. Gheorghe Zisu a spus că în țară nu există un centru specializat în internarea copiilor cu astfel de probleme: „Se află în sistemul nostru de la vârsta de doi ani. Cazul acestui minor ne depășește. Nu există centre pentru persoane de acest gen“, a spus directorul Complexului.

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL