Coronavirus - România: 2245 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

A dat ŞPAGA cui nu trebuia. CE A URMAT poate fi secvenţă de film

Thursday, 11 September 2014, 15:31 Sursă: REALITATEA.NET

Poliţiştii clujeni au organizat un flagrant în urma căruia au reţinut pentru 24 de ore un bărbat de 36 de ani, care ar fi pretins că are influenţă pe lângă un funcţionar al Judecătoriei şi poate interveni pentru anularea unui proces- verbal de contravenţie, scrie citynews.ro.

Totul a pornit după ce un bărbat necunoscut, sub o identitate falsă, i-ar fi promis unui gherlean de 35 de ani că poate să-i anuleze un proces–verbal de contravenţie.

Escrocul l-ar fi amăgit spunându-i că are influenţă pe lângă o angajată a Judecătoriei Cluj-Napoca şi a pretins în schimbul serviciilor bani, aparatură electrică şi ţigări. Prejudiciul cauzat părţii vătămate s-a ridicat la 1.200 lei.

În baza semnalmentelor indicate de partea vătămată şi a verificărilor efectuate,  poliţiştii de investigaţii criminale au identificat bărbatul şi au stabilit că are 36 de ani şi este din comuna Gilău.

Pentru prinderea lui, poliţiştii au organizat un flagrant: şarlatanul a fost surprins într-o parcare în momentul în care ar fi încasat de la victimă o parte din bani şi aparatură electrică pentru o viitoare intervenţie pe lângă pretinsul funcţionar pe care susţinea că îl cunoaşte.

 


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL