A crezut că face doar o farsă pe YouTube. La ce s-a ajuns l-a trimis direct la închisoare

Monday, 03 June 2019, 21:32 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Un vlogger faimos a făcut o farsă în 2017, în urmă cu mai bine de doi ani. Acum, el a fost condamnat la 15 luni de închisoare și o amendă de 20.000 de euro. Clipul postat în ianuarie 2017 de către vloggerul ReSet (Kanghua Ren) a devenit viral online pentru o serie de motive greșite. Și acesta l-a dus la verdictul din prezent. 

Atunci, au fost numeroși oameni care au criticat gestul macabru al youtuberului amator de vizualizări. Pe o stradă din Barcelona, tânărul de 19 ani, la momentul respectiv, a dat unui om al străzii un Oreo sigilat. Gestul aparent nevinovat a avut consecințe foarte neplăcute pentru săracul om.

Biscuitul avea în mijloc o cantitate substanțială de pastă de dinți. Cel care a primit pachetul a înghițit-o.

Kanghua Ren nu a știut nici să-și ceară scuze, fapt care poate ar mai fi schimbat cu ceva verdictul din prezent. "Poate m-am dus prea departe, dar dacă privești partea pozitivă, asta îl va ajuta să-și curețe dinții. Cred că nu i-a mai curățat de când a devenit sărac", a declarat ReSet în clipul devenit viral pe YouTube.

Ce a spus bărbatul care a fost subiectul farsei

Chiar dacă, la prima vedere, pare doar o farsă nevinovată, starea de sănătate a bărbatului putea avea foarte mult de suferit după farsa tânărului inconștient. A avut însă noroc că doar a vomitat. Mai târziu, bărbatul a afirmat că niciodată nu a fost tratat atât de malițios de cineva.

Ren a fost condamnat în urmă cu câteva zile la 15 luni de închisoare și la plata unei amenzi de 20.000 de euro. Sunt șanse foarte mari să nu petreacă nicio zi după gratii, din cauza modului în care sunt văzute infracțiunile fără violență în tribunalele din Spania.

Ce-l va costa mai mult este obligativitatea de a-și închide canalul de YouTube și toate conturile pe rețele sociale pentru următorii cinci ani. Iar acestea erau sursele sale de venit.

SursaAdaugă părerea ta
Alte articole din: ȘTIINȚĂ ȘI TEHNOLOGIE