Coronavirus - România: 191102 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

A comis o crimă în urmă cu 13 ani. După ce a fost eliberat, a comis ceva și mai oribil

Friday, 23 December 2016, 17:54 Sursă: REALITATEA.NET

Un bărbat din Lugoș care a comis o crimă în urmă cu 13 ani a ucis din nou: de data aceasta i-a aplicat unei femei numeroase lovituri în zona capului, cu o bâtă groasă din lemn deoarece aceasta nu a vrut să întrețină relații sexuale cu el.

Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş au dispus în această săptămână, prin rechizitoriu, trimiterea în judecată a inculpatului Bulai Damian, pentru săvârșirea infracțiunii de omor calificat. Oamenii legii precizează că bărbatul a mai fost condamnat pentru omor în trecut.

Probele administrate în cauză în cursul urmăririi penale au relevat că „la data de 27.05.2016, în jurul orelor 10.00, în timp ce se afla pe un câmp situat la marginea municipiului Lugoj, inculpatul i-a aplicat în mod violent numeroase lovituri în zona capului, cu o bâtă groasă din lemn, victimei A. R. (care a refuzat să întreţină relaţii sexuale cu el), lovituri în urma cărora aceasta a suferit un traumatism cranio-cerebral grav soldat cu multiple fracturi, leziuni traumatice care au condus la decesul său, aceasta în condițiile în care în cursul anului 2003 inculpatul Bulai Damian a mai comis o infracțiune de omor".

Dosarul a fost trimis, spre competentă soluţionare, Tribunalului Timiş, procurorii precizând că până la finalizarea procesului inculpatul beneficiază de prezumția de nevinovăție, scrie PressAlert.ro.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL