A căzut de la etajul 47 - ce strângea în mâini când l-au găsit. Incredibil - a SUPRAVIEŢUIT

Monday, 13 March 2017, 10:00 Sursă: REALITATEA.NET

Alcides Moreno şi fratele său se aflau pe o platformă de spălat geamuri, la etajul 47 al unui zgârie-nori din Manhattan, atunci când cablurile de susţinere au alunecat şi cei doi au căzut în gol. Dar, în timp ce fratele lui Moreno a fost sfârtecat de un gard de lemn, Alcides a fost găsit ghemuit pe pământ, în timp ce strângea încă în mâini telecomanda de control a platformei.

Moreno a stat în comă trei săptămâni şi a rămas cu leziuni ale creierului, ale coloanei vertebrale, ale pieptului şi abdomenului. "Dacă crezi în miracole, acesta e unul dintre ele", povestea jurnaliştilor unul dintre medicii care l-au tratat pe bărbat.

Un reprezentant al Pompierilor din New York susţine că Moreno a fost ajutat, în căderea sa, de o "mână invizibilă". Cum îşi explică supravieţuitorul salvarea? "Mi s-a născut un alt copil", povesteşte bărbatul, tată a patru copii. "Bebeluşul poate că este motivul salvării: trebuie să îl cresc şi să îmi spun povestea".

Incidentul s-a produs în decembrie 2007 şi azi Moreno se simte aprope refăcut şi spune că a înţeles că familia e cel mai important lucru din viaţa sa. Nici azi nu poate termina toate propoziţiile şi nu poate alerga, de exemplu, dar spune că îi mulţumeşte Cerului că poate merge.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL