Coronavirus - România: 196004 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Așa stimulezi corpul să elimine eficient toxinele

Thursday, 30 March 2017, 11:09 Sursă: REALITATEA.NET

Obiceiurile tale alimentare pot să ofere foarte multe detalii despre corpul tău. De exemplu, dacă bei des sucuri acidulate, mănânci dulciuri din comerț, produse semipreparate, fumezi, pierzi nopțile și consumi alcool, e clar că trebuie să îți ajuți corpul să elimine toate toxinele pe care chiar tu i le-ai furnizat.

Dacă ești mai mereu stresat, ai probleme de concentrare, simți că sistemul tău imunitar este tot mai slăbit și răcești ușor, au apărut și problemele de spate din cauza statului prea mult pe scaun la birou, atunci remediul descoperit de americani este bun și pentru tine.

Efectele detoxificării

Detoxificarea nu înseamnă să nu mănânci nimic! Organismul trebuie alimentat zilnic și regulat. Începe-ți ziua cu un mic dejun sănătos și continuă cu gustări simple care să îți ofere senzația de sațietate. Ai grijă să păstrezi constant nivelul zahărului din sânge mâncând alimente bogate în proteine. Nu uita să te hidratezi pe tot parcursul zilei, să faci minim 30 de minute de mișcare în fiecare zi și nu sări peste cele 7-8 ore de somn nocturn!

Citește cum să faci corect masajul de detoxifiere AICI


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL