Coronavirus - România: 110217 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

26 de trenuri anulate din cauza vremii rele, joi dimineaţă

Thursday, 19 January 2017, 07:52 Sursă: REALITATEA.NET

Vremea rea le dă mari bătăi de cap celor care aleg să folosească trenul. Numai ieri, CFR a anulat 40 de trenuri. Nici cele care au pornit la drum nu au avut sorți de izbândă.

Multe garnituri au avut întârzieri de zeci de minute. Între timp, CFR se scuză: de vină sunt sistemul vechi și vremea rea.

Joi dimineaţa, la ora 7.30, lista actualizată a trenurilor anulate conţinea nu mai puţin de 26 de trenuri, majoritatea pe rutele către Constanţa, Mangalia, Slobozia, Feteşti, Tulcea.

CFR Călători a anunţat că circulația feroviară este adaptată condiţiilor meteo nefavorabile şi sunt anulate aproximativ 5% din trenurile care circulă zilnic în România.

Pe unele rute secundare din sudul si sud estul tarii se circulă doar cu locomotive Diesel, motiv pentru care unele trenuri pot înregistra întârzieri. PRIORITATEA noastră este aceea de a asigura oamenilor un transport fără riscuri și de a realiza legături între marile orașe, pe magistrale.
Ne CEREM SCUZE pentru neplăcerile pe care le aveti din cauza întârzierilor / disfuncționalităților apărute.

Din cele 1300 de trenuri ale CFR Călători care circulă zilnic în România, s-a luat decizia de a ANULA aproximativ 5% dintre acestea pentru facilitarea accesului utilajelor și a echipelor de intervenții și pentru evitarea unor situații neplăcute pentru pasageri.

Trenuri ANULATE pentru data de 19 ianuarie (ora 07:00) AICI.  Lista va fi actualizată în funcție de evoluția condițiilor meteo și de situația din teren.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL