3 motive pentru care te mușcă țânțarii. De ce te preferă pe tine?

Wednesday, 12 June 2019, 21:39 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Țânțarii vor ști mereu să își aleagă victimele. Cu toții trebuie să luăm măsuri de protecție împotriva lor, însă aceștia sunt oamenii cei mai vizați. Atenție și protecție suplimentară. Un articol publicat în businessinsider.com ne povestește cum se decid preferințele țânțarilor. Ei simt, pentru început, respirația greoaie. Oamenii supraponderali și femeile însărcinate expiră mai mult dioxid de carbon. Femelele țânțar simt și atacă. Oamenii cu kilograme în plus sunt primii vizați.

Dacă transpiri abundent, să știi că țânțarii adoră acidul lactic din transpirația ta! Un alt studiu a descoperit că ești mult mai apetisant pentru țânțari dacă bei bere. Un alt factor foarte interesant este preferință țânțarilor legată de grupa de sânge.

Persoanele care au grupa 0 vor fi primele care vor atrage mai repede țânțarii. Și gravidele atrag țânțarii că un magnet. Există de două ori mai multe șanse că o femeie să fie pișcâtă de țânțari atunci când poartă un copil în pântece. Încercați să stați cat mai departe de aceste insecte agresive.

 


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Alte articole din: SOCIAL