Coronavirus - România: 19133 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Descoperire-şoc pe Aeroportul din Cluj. Ce avea în geantă un puşti de 14 ani. Venea din SUA

Sunday, 28 October 2018, 15:08 Sursă: REALITATEA.NET

Bijuteriile au fost găsite vineri, la aterizarea zborului pe Aeroportul Cluj-Napoca, în jurul orei 14.30, conform Mediafax.

"S-a prezentat pentru a intra în ţară, călătorind din SUA, via Munchen, un cetăţean român, minor, în vârstă de 14 ani, cu domiciliul pe raza judeţului Vâlcea. Acesta beneficia de serviciul de însoţire minori al companiei aeriene, urmând să fie preluat de un adult care îl aştepta în aeroport. Poliţiştii de frontieră şi lucrătorii vamali au efectuat un control amănunţit inclusiv al bagajelor de cală, fiind descoperite ascunse, în şosete, mai multe bijuterii din metale şi pietre preţioase (cercei, inele, brăţări, pandantive cu pietre de culori şi mărimi diferite) în greutate totală de 2.956 grame, având valoarea de aproximativ 472.000 lei”, se arată în comunicatul citat.

Bijuteriile a fost reţinute de către autoritatea vamală şi predată Trezoreriei Cluj, urmând a fi trimise pentru evaluare şi expertiză.

Poliţiştii de frontieră fac cercetări pentru infracţiuni de contrabandă, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL