3 cupluri din zodiac care se formează de Înviere și rămân împreună toată viața

Friday, 26 April 2019, 11:13 Sursă: REALITATEA.NET

În toată atmosfera sfântă încărcată de lumină divină, aceste zodii își vor găsi dragostea adevărată, scrie Diva Hair. Vor porni împreună pe drumul vieții, iar Sărbătorile Pascale le vor aduce fericire.

Balanță-Gemeni

Semne de aer, destinul vrea ca voi doi să fiți împreună. Lângă nativul Gemeni, Balanța își va găsi echilibrul de care are atâta nevoie pentru a-și îndeplini menirea. Cei născuți în zodia Gemeni vor fi fascinați de eleganța Balanței. Spirituali și fascinați de misterele universului, cei doi vor porni pe drumul vieții într-o perfectă armonie.

Scorpion-Pești

Voi veți lăsa agitația sărbătorilor departe, în oraș, și veți fugi în lume. O cabană la munte, departe de ochii curioșilor, va fi locul în care vă veți petrece noaptea de Înviere. În universal vostru magic nu mai este loc pentru nimeni și vă jurați loialitate și dragoste veșnică. Deși sunteți suflete pereche și etern îndrăgostiți, va trebui să vă întoarceți, la un moment dat, în civilizație și să dați socoteală pentru dispariția voastră neanunțată.

Capricorn-Leu

Veți petrece noaptea de Înviere în club, pe ringul de dans. Capricornul va admira de la distanță energia Leului, care va face furori pe ringul de dans. Acesta, la rândul său, va ignora superficialitatea din club și va fi atras ca un magnet de profunzimea spirituală a Capricornului. Firi puternice și excentrice, vor fi centrul atenției oriunde se vor duce și vor da sfaturi despre fericire și celor mai puțin norocoși.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL