Protejatele lui Vâlcov, de la ANAF şi CNAS, demise de Dăncilă şi Teodorovici

 

La scurt timp după demisia lui Darius Vâlcov, doi oameni cheie numiţi de acesta, şefa ANAF Mihaela Triculescu şi cea a Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, Adriana Cotel, au fost demise.

Mihaela Triculescu a fost numită la conducerea ANAF în ianuarie 2019 şi a stârnit numeroase polemici din cauza CV-ului "cosmetizat" şi a lipsei de transparenţă. 

Decizia demiterii i-ar aparţine ministrului Finanțelor, Eugen Teodorovici, potrivit surselor Realitatea TV.

După 3 săptămâni de tăcere, noua șefă a ANAF ne-a arătat CV-ul. Dar și-a greșit numele!

Adriana Cotel a fost numită preşedinte al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate tot în ianuarie 2019, după ce a ocupat postul de preşedinte al Agenţiei Naţionale a Medicamentului şi a Dispozitivelor Medicale. 

Premierul Viorica Dăncilă a decis revocarea Adrianei Cotel din funcţia de preşedinte, cu rang de secretar de stat, şi membru al Consiliului de Administraţie al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate. Decizia a fost publicată luni în Monitorul Oficial.

Conducerea Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate va fi asigurată de Răzvan Teohari Vulcănescu, vicepreşedinte al CNAS, până la numirea conducătorului instituţiei în condiţiile legii, potrivit unei alte decizii a prim-minist

Adriana Cotel, protejata lui Darius Vâlcov, noua șefă a Casei de Sănătate

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Rezistenta
04 Jun 03:30
....bolsevicii, au vandut tara la rusi in frunte cu Iliescu. Sa curga sampanie.
Răspunde
0 0
Jan
03 Jun 19:48
Cind se termina cu narozenia asta de a pune in functii de profesionisti toate fufele unuia si a altuia !? Cum a permis beshedeul ca niste duduitze sa se cocoteze pe astfel de functii ??? Cind se termina cu nepotismele politice in structurile statului ? Cind se termina cu infectia politica a statului iar politicienii se vor limita la datoria lor pentru care sint PLATITI si nu vor mai infecta statul si structurile sale !???
Răspunde
0 0
Jan
03 Jun 16:43
SALARIILE le-au dat inapoi ?
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?