Proprietara Castelului Bran a fost găsită MOARTĂ

 

Arhiducesa Elisabeta Sandhofer a Austriei, fiica principesei Ileana, a murit la vârsta de 69 de ani.Anunţul a fost făcut miercuri de reprezentanţii Castelului Bran, arhiducesa fiind unul dintre proprietarii acestuia.

„Castelul Bran anunţă cu profundă tristeţe despărţirea de Alteţa Sa Imperială şi Regală Arhiducesa Elisabeth Sandhofer, care a trecut la cele veşnice după o lungă şi grea suferinţă. Prezenţă caldă, discretă şi de un umor fin, a marcat definitiv revenirea la viaţă a Castelului Bran, ieşit din lunga sa noapte comunistă. Se va afla mereu în rugăciunile noastre, împreună cu bunica sa, Regina Maria, şi cu mama sa, Principesa Ileana”.

Din iunie 2009, Castelul Bran a intrat pe deplin în posesia moştenitorilor principesei Ileana: arhiducele Dominic de Habsburg, arhiducesa Maria Magdalena Holzhausen şi arhiducesa Elisabeta Sandhofer.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Maica Alexandra
03 Jan 01:59
Principesa Ileana a Romaniei, arhiducesa a Austriei si in primul rand Maica Alexandra, autoare de carti minunate si fapte minunate sa aiba tarana usoara alaturi de cei dragi. Iata ca uneia dintre fiicele ei si-a sfarsit calatoria, Dumnezeu sa o ierte si sa o odihneasca.
Răspunde
0 0
Cine a construit castelul acela e proprietarul
02 Jan 18:35
Castelul bran a fost donat de catre autoritatile locale reginei maria.Nu exista documente ca putea fi folosit si de catre mostenitorii acesteia.Dupa inlaturarea monarhiei Castelul bran trebuia sa revina in proprietatea autoritatilor locale.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?