Alegeri prezidențiale 2019. Paleologu: Am votat pentru o Românie a respectului

 

Alegeri prezidențiale 2019. ,,Am votat pentru ca fiul meu să aibă mai multe motive de a trăi şi de a  munci în România. Am votat pentru ca tinerii ca el, oameni din generaţia lui să aibă motive să rămână în România şi să contribuie la bunăstarea acestei ţări'', a declarat candidatul PMP pentru funcția președinte al României, Theodor Paleologu. 

Candidatul PMP la alegerile prezidenţiale, Theodor Paleologu, a votat duminică, la ora 10.00, la Liceul Spiru Haret din Capitală. 

Theodor Paleologu a afirmat că a  ,,votat pentru o Românie a respectului respect pentru muncă, respect pentru educaţie, respect pentru moştenirea culturală şi spirituală a României şi a Europei''. 

Potrivit acestuia, ”a vota înseamnă a îndeplini o îndatorire”, iar exercitarea acestui drept e un act sacrosanct în democraţie, o chestiune de respect”.

„Am votat «pentru», pentru că în primul tur nu se votează «contra», în primul tur se votează «pentru», pentru valori, pentru convingeri, pentru credinţe, pentru idei, pentru idealuri. Am votat pentru ca fiul meu să aibă mai multe motive de a trăi şi de a  munci în România. Am votat pentru ca tinerii ca el, oameni din generaţia lui să aibă motive să rămână în România şi să contribuie la bunăstarea acestei ţări.  Am votat pentru o Românie a respectului respect pentru muncă, respect pentru educaţie, respect pentru moştenirea culturală şi spirituală a României şi a Europei, respect pentru românii de toate vârstele, tineri şi bătrâni, pentru românii din România  şi sin afara ţării”, a declarat Paleologu. 

Totodată, candidatul PMP a afirmat că ”trebuie ca românii să ceară respect din partea celor care îi conduc”.

 Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?