Vânătorii de extratereştri, în extaz după anunţul făcut ieri de NASA. "În sfârşit!"

 
NASA a făcut anunţul cu privire la viaţa extraterestră
NASA a făcut anunţul cu privire la viaţa extraterestră

NASA şi-a bugetat o sumă importantă pentru căutarea extratereştrilor în acest an şi în anul viitor.Pentru prima dată în ultimii 20 de ani, NASA va finanţa din bugetul de stat proiectul de căutare a inteligenţei extraterestre (Search for extraterrestrial intelligence - SETI). 

Până acum cercetările din cadrul proiectului NASA, care presupun în primul rând identificarea unor semnale inteligente venite din spaţiu, potrivit IFL Science.

O echipa de ceerctători de la NASA a anunţat tot acum că au descoperit zeci de planete care ar putea găzdui viaţa şi a căror atmosferă sezonieră aminteşte de condiţiile de pe Terra.

Cercetătorii de la University of California (UCR), centrul Riverside's Alternative Earths Astrobiology Center, dezvoltă metode de detectare a unor semnături biologice pe exoplanete depărtate.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?