Bănicioiu: Mai sunt 3 persoane decedate neidentificate. 40 de pacienți, în stare gravă

 

Sâmbătă seara mai rămăseseră 3 persoane decedate încă neidentificate, potrivit ministrul Bănicioiu. Acesta a afirmat că în spitale, 40 de pacienți sunt în continuare în stare gravă. 

UPDATE: Nicolae Bănicioiu, ministrul Sănătății, a declarat la Realitatea Tv, că activitatea spitalelor nu a fost perturbată pe fondul supraaglomerării cu cele 200 de victime din incendiul din clubul Colectiv: ”Vreau sa va spun ca nu au fost spitalele ingreunatre din contra, pe langa cele 200 de victime, toate spitalele au avut activitate normala. Nu s-a perturbat in niciun fel. Nimeni nu a asteptat mai mult”

UPDATE: Trei persoane mai sunt de identificat la INML și patru în rest (n.r. la spitale). S-a redus numărul, sperăm ca, în curând, să putem ști despre fiecare toate datele", a afirmat Bănicioiu.

UPDATE: IML informează că 4 persoane decedate sunt neidentificate.

UPDATE: 7 persoane neidentificate

Un număr de șapte persoane decedate în urma incendiului care a avut loc vineri seară în Clubul Colectiv din București care au fost aduse la Institutul Național de Medicină Legală au rămas neidentificate, a declarat pentru Agerpres medicul legist Abdo Salem.

El a precizat că printre cei aduși la INML nu se află niciun copil.

Dintre persoanele internate în spitale, 40 sunt în continuare în stare gravă, a spus ministrul Sănătății. ”Rănile sunt destul de grave. Patologia este una foarte dificilă. În toate spitalele se regasesc toate materialele de care este nevoie”, a afirmat ministru. 

”Sunt destul de mulți în stare critică. La Spitalul de Arși sunt 10, la Floreasca sunt 13, la Baltazar sunt 8 persoane în stare critică, la Pantelimon era o persoană în stare critică, aceste pacient urmând să fie transferat la Floreasca. La Spitalul Municipal sunt 8 persoane în stare critică”, a spus Nicolae Bănicioiu, precizând că este vorba de diverse stadii. Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?