I-a dispărut nepotul acum doi ani. A auzit un zgomot în pod şi a urcat să vadă - adevărul, teribil!

 

O femeie din statul american Pennsylvania a avut parte de una dintre cele mai dureroase experienţe. După ce a auzit un zgomot în pod, ea a urcat să vadă ce se întâmplă şi şi-a găsit nepotul dispărut de doi ani mort şi mumificat.

DyQuain Rogers a fost văzut ultima oară în noiembrie 2014, când a părăsit casa în care locuia cu bunica sa, Zanobia Richmond, doar cu un sac, după ce a primit un telefon. Băiatul avea 21 de ai şi şi-a lăsat în urmă telefonul mobil, portofelul şi cheile.

Femeia a anunţat poliţia de dispariţia nepotului său, care a venit şi a cercetat casa, deşi nu se ştie dacă au verificat şi podul. Autorităţile cred că băiatul a revenit acasă după ce a fost dat dispărut, a urcat în pod şi s-a sinucis acolo, el fiind găsit cu alte haine decât cele purtate când a dispărut. Medicul legist susţine, scrie AOL News, că podul reprezintă locul propice pentru mumificare, băiatul fiind găsit de bunica sa după ce aceasta a auzit un zgomot în pod.   


Rogers terminase o şcoală tehnică, era pompier voluntar şi lucra ca asistentul managerului la o pizzerie. Rudele susţin că nu avea gânduri negre, dar cu o zi înainte de dispariţia sa, pe 31 octombrie, a scris pe Facebook "Am avut cel mai mare ghinion în ultima vreme".

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?