HALUCINANT. Ce acuzaţii aduc părinţii unui copil. Educatoarea l-ar fi...

 

Părinţii unui băiat de trei ani au depus plângere la Parchetul de pe lângă Judecătoria Focşani, acuzând o educatoare de la grădiniţa la care a fost până acum copilul că l-a lovit, l-a strâns de gât şi l-a ameninţat că îl duce în ”grupa plângăcioşilor” şi că-l închide cu cheia în bucătărie.

 

 


Tatăl copilului a povestit că a descoperit mai multe vânătăi pe gâtul copilului şi a cerut explicaţii angajaţilor grădiniţei frecventate de băiat. Educatoarele au susţinut că vânătăile au apărut din cauza copilului care s-a lovit în momentul în care a intrat sub o masă. Copilul însă le-a spus părinţilor că una dintre educatoare l-a strâns de organele genitale şi de gât deoarece ”a fost obraznic” şi nu a mers la baie înainte de somnul de la prânz.

Deşi educatoarea respinge acuzaţiile, părinţii au depus plângere la Parchetul de pe lângă Judecătoria Focşani.

„Joi s-a întâmplat evenimentul. La ora 15.00 soţul l-a luat de la grădiniţă, copilul era lovit la gât, cele trei urme sunt vizibile. Am întrebat ce s-a întâmplat. Copilul mi-a spus că...pentru că a fost obraznic. Ăsta este răspunsul lui”, a declarat presei Alexandra Voicu, mama copilului.

Părinţii spun că ce la incident încoace copilul are problema cu mersul la toaletă.

”Copilul este traumatizat, a avut trei nopţi în care a plâns şi nu a dormit, nu am vrut să ajungem aici. Copilul este acum la o grădiniţă privată, suntem dezamăgiţi de instituţiile de stat”, a spus Alexandra Voicu.

Părinţii au decis să apeleze la un psiholog.

Reprezentanţii grădiniţei au declanşat o anchetă pentru a afla ce a păţit copilul de trei ani.

„Să lăsăm Parchetul să-şi facă treaba. Există o sesizare, în termen de 30 de zile sau 45, depinde de gravitatea faptei, se va lua o hotărâre. Doamna educatoare are testarea psihologică, ultima făcută în septembrie, ea vine în continuare la grădiniţă. Nu pot eu să mă pronunţ pentru că fiecare cuvânt se interpretează. Se face o inspecţie în unitate, există o comisie de etică şi va analiza cazul. Învăţătoarea este aici din septembrie, este calificată”, a declarat presei educatoarea coordonatoare la Grădiniţa nr. 15, Mărioara Cherciu.

Cazul a fost preluat de un procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Focşani.

 

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Cote
05 Dec 16:11
Nu mai acuzati copilul, afara cu matracuca care nu se poate abtine sa nu lase animalul dinea sa se manifeste ...
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?