Gheorghe Dincă rămâne după gratii! Judecătorii au admis cererea procurorilor DIICOT

 
De ce au dispus procurorii reconstituirea în cazul Alexandrei: Nu e obligatorie în întregime
De ce au dispus procurorii reconstituirea în cazul Alexandrei: Nu e obligatorie în întregime

Gheoghe Dincă rămâne după  gratii.Judecătorii au admis cererea procurorilor DIICOT de prelungire a arestului preventivcu încă 30 de zile. La procesele anterioare Dincă nu a mai contestat măsura.

Procurorii DIICOT şi ofiţerii de poliţie judiciară anunță că au reconstituit parţial, luni şi marţi, principalele momente ale infracţiunilor pe care le-ar fi comis Gheorghe Dincă, inculpat în cazul dispariţiei Alexandrei Măceşanu şi Luizei Melencu.

Potrivit unui comunicat DIICOT, trimis presei marţi seară, activităţile desfăşurate de anchetatori au vizat şi indicarea de către Dincă a modalităţii şi mijloacelor comiterii infracţiunilor de profanare de cadavre.

"În zilele de 16 şi 17.09.2019, procurorii DIICOT - Structura Centrală împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară delegaţi în cauză, pe baza materialului probator administrat până în prezent, au procedat la reconstituirea parţială a activităţilor ce reprezintă elementul material al infracţiunilor cercetate în cauza denumită generic 'Caracal'. Activităţile întreprinse au vizat indicarea de către inculpatul Dincă Gheorghe a principalelor momente sub aspectul racolării, răpirii, adăpostirii, violării şi uciderii celor două victime, precum şi modalitatea şi mijloacele comiterii infracţiunii de profanare de cadavre, în raport de aceleaşi două victime", se precizează în comunicatul DIICOT.

Totodată, anchetatorii au continuat audierile de martori la sediul Poliţiei Municipiului Caracal şi a fost formulată propunere de prelungire a măsurii arestului preventiv faţă de Gheorghe Dincă.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Ciuma rosie blestemata
18 Sep 14:22
A creat monstri obsedati si abrutizati, favorizati de coruptia si coorvasareala generalizata !
Răspunde
0 0
Mircea
18 Sep 12:44
Mai bine-l lasau in libertate si-l filau de la distanta. Precis dadea pe cineva de gol.
Poate ar fi incercat cineva sa-l omoare ca sa nu vorbeasca. Cu putin noroc, se puteau prinde pesti mai mari folosindu-l pe Dinca ca momeala.
Răspunde
0 0
Anton
18 Sep 09:52
Totus nu e clar daca a avut Dinca si alti complice si daca nu era in contact cu cineva din organele politienesti sub aparare.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?