FRESH REFRESH. Ce este aşa-numita "hrană vie", dieta care face furori în întreaga lume

 

Omenirea este tot mai preocupată de nutriţie. Un adevărat fenomen a cuprins mapamondul, iar informaţiile despre cum să trăim sănătoşi străbat continentele. La modă este acum, în multe părţi ale Planetei, aşa-numita hrană vie.Hrana vie, aşa se numeşte acum un tip de dietă la mare modă în întreaga lume şi care include produse nemodificate termic şi tehnologic. Acest regim alimentar intra in componenta dietei Raw Vegan. Termenii provin din limba engleză şi, în traducere, înseamnă "vegan crud", adică toate produsele vegetariene, fără produse animale, consumate în stare naturală. Unii specialiştii străini spun că ar fi bine ca hrana să se bazeze 100% pe astfel de preparate. Alţii sunt ceva mai bânzi cu procentele.

Specialiştii spun că mâncarea sănătoasă nu înseamnă şi costuri mari! Importantă este selecţia produselor şi informaţia de care dispunem. Primul pas ar fi să devenim mai flexibili. Pe cât se poate.

Dacă suferiţi de anumite afecţiuni sau dacă suspectaţi că nu vă este indicată această dietă, consultaţi şi un medic înainte de a vă schimba stilul de viaţă.

Dieta Raw Vegan este doar o ramură. Există şi dieta raw vegetariană, care implică şi consumul de ouă şi lactate, dieta raw omnivoră, cu produse vegetale şi animale, dar în stare naturală, şi hrana raw carnivoră, numai de produse de origine animală consumate crude.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 -3
Florin Stefan
25 Feb 08:09
Cea mai accesibila oferta de lucru online! Suntem in continua extindere, cu mari perspective pentru perioada urmatoare! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire online, de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim toate detaliile dupa ce trimiteti un mesaj cu textul ”Info” la aceasta adresa de email:
agritech_afs@yahoo.com
Răspunde
7 -7
carnivor
15 Jan 11:32
Omul este animal omnivor, asa ca veganii suntbniste vite care se furajeaza cu buna stiinta. Niste retardati! Mancati si beti de toate ca o viata aveti si o gaura in kur!
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?