Fiul ofiţerului SRI găsit mort, victima jocului "Balena Albastră". Ipoteza SOC

 
balena albastra joc
balena albastra joc

Ceea ce părea o crimă perfectă, cu sute de suspecţi audiaţi şi fără nici o urmă, pare a fi finalul jocului care a ucis sute de tineri la nivel mondial. Este vorba despre cazul lui Sabin Ş. (18 ani), fiul unui ofiţer SRI, găsit cu o plagă înjunghiată la finalul anului trecut în apartamentul în care locuia.

Moartea subită a unui puşti de 18 ani, din Iaşi, care provenea dintr-o familie bună: tatăl ofiţer SRI, mama – ofiţer vamal, a făcut înconjurul jurnalelor de ştiri, la finele anului trecut, speculându-se că acesta ar fi fost ucis din cauza unei vendete pe care tatăl său ar fi avut-o cu diverse persoane din afara sistemului.

Acum, la patru luni de anchetă, tot mai multe indicii tind să contureze un scenariu îngrozitor. Şi-anume că Sabin ar fi putut să pice victimă jocului morbid ”balena albastră”, într-o perioadă în care în România nu se cunoşteau multe lucruri despre el. Fapt recunoscut inclusiv de către anchetatori. ”După noile verificări informatice efectuate, luăm în calcul această ipoteză”, a declarat procurorul Alexandru Pecincu, din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Iaşi.  


Potrivit unor surse judiciare, aceste verificări de pe calculatorul lui Sabin s-au efectuat la insistenţa părinţilor, cei care ar fi avut convingerea că băiatul lor ar fi fost determinat să-şi curme viaţa.

În plus, pe corpul tânărului s-ar fi găsit şi alte răni, exact cum prevede acest joc ucigaş, ca cei care se înscriu în el să se automutileze.  Procurorii susţin că vor ieşi în scurt timp cu un răspuns oficial în acest caz. Din cauza valului mare de tentative de sinucideri provocate de acest joc, autorităţile din România au declanşat deja campanii de prevenire şi sfătuiesc părinţii să supravegheze activitatea online a copiilor.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?