Un savant celebru de 104 ani pleacă în călătoria care îi va aduce moartea

 
David Goodall
David Goodall

David Goodall, un celebru botanist australian, ajuns la vârsta venerabilă de 104 ani, s-a săturat de viață și a decis să apeleze la eutanasie.David Goodall a uimit pe toată lumea prin decizia sa. Deși nu suferă de o boală gravă, botanistul David Goodall se pregătește să plece din Australia în Elveția, unde își va pune capăt zilelor, potrivit BBC.

"Regret profund că am ajuns la vârsta asta. Nu sunt fericit. Vreau să mor. Nu e trist să mori, trist este să ți se interzică să alegi", a declarat David Goodall în urmă cu o lună, de ziua lui de naștere.

Reputatul ecologist și botanist David Goodall este deprimat în primul rând din cauza dependenței de ceilalți o dată cu înaintarea cu vârsta.

Australianul David Goodall va merge la o clinică din Elveția unde va apela la eutanasiere. În Australia, deși această practică controversată a fost legalizată, sunt eligibili doar cei care se află în stare terminală de boală.

O pensionară din România vrea o lege prin care bătrânii singuri să fie eutanasiaţi

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?