Dăncilă montează bannere ilegal și la ea acasă

 

Primarul din Videle acuză PSD Teleorman de faptul că ar monta bannere cu Viorica Dăncilă în afara cadrului legal.

Văzând că pe străzile din Videle apar bannere fără autorizație cu chipul Vioricăi Dăncilă, primarul pesedist Nicolae Bădănoiu a trimis pe 12 septembrie o adresă celor din PSD Teleorman, prin care le aducea la cunoștință că pentru montarea bannerelor e necesar un aviz de publicitate temporară în condițiile legii. O lege pe care PSD Teleorman a omis-o cu totul.

S-au dispus verificări prin poliție și s-a constatat că în noaptea de 12 spre 13 septembrie, pe raza orașului Videle au fost montate bannere publicitare pentru candidatul PSD la prezidențiale.

Poliția arată în propria ei adresă că la Serviciul de Urbanism din cadrul Primăriei Videle nu există documente care să ateste eliberarea unui acord pentru montarea acelor bannere sau plata taxelor de publicitate. Astăzi, primarul din Videle susține că PSD Teleorman a refuzat să depună documentele solicitate și cere, de urgență, demontarea bannerelor cu Viorica Dăncilă din oraș.

Citiți mai multe pe Realitatea de Teleorman: https://realitateadeteleorman.net/dancila-monteaza-bannere-ilegal-si-la-ea-acasa/Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
johnneil
16 Sep 14:12
Sa speram ca si-a pus benere si la ea IN CASA.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?