Peste 21.000 de cereri de înscrieri în Partidul Realitatea

 

Cozmin Guşă, acţionar al Realitatea Tv, le mulțumește celor 21.000 de oameni care și-au exprimat, în mai puțin de o săptămână, dorința de a se alătura Partidului Realitatea. În scurt timp, vom reveni cu mesaje punctuale privind organizarea partidului.Reamintim celor care doresc să ni se alature că Realitatea are site-uri de stiri în fiecare judet, care functionează cu adresa de internet realitateade(nume judet).net, unde vom publica periodic informatii legate de activitatea noastra in zona. Fiecare dintre cei ce doresc sa ni se alature vor gasi adresa de email militantde(nume judet)@realitatea.net, unde sunt rugati sa ne trimita datele personale minimale prin care pot fi identificati si contactati ulterior.

Pentru romanii din diaspora care vor sa ne sustina este disponibila o adresa centrala militantdiaspora@realitatea.net, unde asteptam date conform aliniatului precedent.

În scurt timp, vom organiza 5 departamente de activitate, care vor fi manageriate de catre una sau mai multe persoane, care vor fi anuntate public in scurt timp. Aceste departamente vor functiona sub forma unor forumuri de dezbateri, identificare de probleme, respectiv promovare de idei si solutii, pana in momentul in care vor capata o formula institutionalizata, dupa legalizarea Partidului Realitatea.

Aceste departamente corespund unor domenii de activitate ce reclama actiuni si solutii urgente, dupa cum urmeaza:

1. Mass media

Oamenii din media, consultanti publici, vor milita pentru asigurarea libertatii de exprimare publica, respectiv pentru protectia jurnalistilor si a activitatii lor.

2. Economie

Oameni de afaceri si economisti vor analiza problemele acute ale mediului de afaceri romanesc, ale capitalului national, vor identifica si propune public solutii urgente convergente cu statutul nostru de economie de piata in spatiul euratlantic.

3. Scoala

Profesori, invatatori, studenti, elevi, parinti, vor identifica deficientele si vor prezenta rezolvari posibile ale declinului educatiei romanesti.

4. Sanatate

Medici si pacienti vor semnala disfunctionalitatile din sistemul de asistenta si tratament medical, iar oamenii cu experienta manageriala in sistemul de sanatate vor milita public pentru implementarea acestor solutii asumate de catre noi.

5. Sport

Antrenori, sportivi, manageri din sport vor actiona in vederea redresarii urgente a miscarii sportive din Romania, in baza experientei pozitive din cariera lor, respectiv a expertizei dobandite in activitatea lor internationala in tari ce domina azi sportul mondial.

Pe platformele de comunicare ale Realitatea vom comunica mereu in baza evenimentelor ce vor aparea ulterior, respectiv a sugestiilor viitorilor nostri militanti.

Va multumesc si va reamintesc prima noastră deviză: Partidul Realitatea, partidul fără fripturisti!"

Cozmin Guşă

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
ZAGANOS BORNEA CTIN
22 Jan 11:02
nu mai cred și nu mai înțeleg dar nici nu mai pricep ce se întîmplă cu această NAȚIE dar și națiunea este în pericolul destrămări .cefel de bastarzi sîntem?! .chiar nu ne putem respecta ,înțelege,munci ,dar și profita de munca noastră ,de bogățiile acestui spațiu geografic ?,ne jecmămănesc alți cu sprijinul celor ce neconduc aleși fraudulos și prin MINCIUNĂ . chir nu putem organiza ?și după capacitatea fizică ,intelectuală ,abilități ,rezistență ,șarm etc. să putem fi conduși de OAMENI .....nu de lichele îmbogățite pe cîrca acestui popor ce nu prea știe ce alege .BORFAȘUL este etalonul de frunte căci după el și cel MIC poate fura și înșela și EL la scara pă care o ocupă. î-mi este LEHAMITE chiar și de mine că m-am născut AICI.
Răspunde
0 0
Ioan Gheorghe
24 Nov 15:29
Acest partid s-a născut ca un răspuns la dictatura PSD. Cei înscriși care au crezut sincer că vor lupta pentru democratizarea țării, combaterea corupției și întărirea justiției, dar se vor trezi că Partidul Realitatea va deveni, în frunte cu tovarășului Gușă, o anexă a PSD-ului.

Incidentul cu Rareș Bogdan a demonstrat că Cosmin Gușă este tot un PSD-ist ca și Codrin Ștefănescu, dar care a citit două cărți în plus.
Răspunde
0 0
Anonim
24 Nov 14:28
: host mail.realitatea.net[194.169.235.35]
said: 550 5.1.1 : Recipient address
rejected: User unknown (in reply to RCPT TO command)

Aici spune ca nu se recunoaste utilizatorul acestui email.
Răspunde
0 0
LUCIAN
22 Nov 17:37
Aveam de gand sa ma inscriu in acest partid ,dar prin inlaturarea lui Rares Bogdan mi am dat seama ca as fi facut o greseala majora.Ar fi fost primul partd din care as fi facut parte.Am discutat cu mai multi prieteni care au aderat la voi si au spus ca nu va mai sustin.Pacat dl. GUSA dar parese ca LUPUL ISI SCHIMBA PARUL DA NARAVUL BA.
Răspunde
0 0
Eugen Ursu
11 Nov 20:57
Astazi este a doua incercare si iar email se intoarce inapoi. Alta adresa de inscriere mai aveti ptr diaspora. Pacat ca intimpinam aceasta problema
Răspunde
0 0
Morenciu Marian Adrian
11 Nov 12:57
Bună ziua. Numele este Adrian și am încercat sa ma înscriu în partidul realitatea dar îmi apare ca adresa pt diaspora nu poate fi găsită. Ce se întâmplă?
Răspunde
0 0
Tatiana
04 Nov 17:40
Nefericita idee! in loc sa va focusati impotriva psd ati inceput acum sa atacati si opozitia si presedintia pentru a va face loc pe scena politica. Eram un telespectator fidel dar voi renunta sa va urmaresc.
Răspunde
0 0
Miki
01 Nov 13:30
Nu va merg mailurile!!
Răspunde
0 0
Terzi Petre
19 Oct 22:58
Am trimis o cere de aderare pe adresa; militantdeilfov@realitatea.net iar mesajul s-a întors înapoi, ca şi când adresa nu există. Aştept o adreă validă !
Răspunde
0 0
friptu ristu
17 Oct 09:38
Primul fripturist e gusa!
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?