Cum te poţi alătura Partidului Realitatea? Mesajul lui Cozmin Guşă către militanţi

Cozmin Guşă, acţionar al Realitatea Tv, vine cu precizări importante pentru cei care vor să se înscrie în partidul Realitatea. Astfel, acesta precizează că începând de marţi vor fi funcţionale adrese pentru fiecare judeţ: "Cei care doresc sa ni se alature vor gasi adresa de email militantde(nume judet)@realitatea.net, unde sunt rugati sa ne trimita datele personale minimale prin care pot fi identificati si contactati ulterior, chiar si un scurt CV ar fi binevenit", transmite Cozmin Guşă. Totodată, se vor organiza 5 departamente de activitate, care vor functiona sub forma unor forumuri de dezbateri, pe următarele domenii: mass media, economie, şcoală, sănătate, sport. Redăm, în continuare, mesajul lui Cozmin Guşă către cei care vor să se înscrie în partidul Realitatea:

"Si eu si colegii mei am primit multe mesaje sau apeluri in care am fost intrebati despre organizarea Partidului Realitatea sau posibilitati de aderare si inscriere. O sa descriu in consecinta pe scurt cum vom actiona in urmatoarea perioada, cu mentiunea ca formalitatile legale si clasice de aderare si organizare vor fi posibile doar dupa ce instantele vor aproba functionarea noastra ca partid politic.

In Romania, Realitatea are site uri de stiri in fiecare judet, care functioneaza cu adresa de internet realitateade(nume judet).net , unde vom publica periodic informatii legate de activitatea noastra in zona. Fiecare dintre cei ce doresc sa ni se alature vor gasi adresa de email militantde(nume judet)@realitatea.net, unde sunt rugati sa ne trimita datele personale minimale prin care pot fi identificati si contactati ulterior, chiar si un scurt CV ar fi binevenit. Aceste adrese de email vor fi functionale incepand cu marti, 16.10.2018.
 
Pentru romanii din diaspora ce vor sa ne sustina este disponibila o adresa centrala militantdiaspora@realitatea.net, unde asteptam date conform aliniatului precedent, tot incepand cu ziua de marti.
 
Vom organiza 5 departamente de activitate, care vor fi manageriate de catre una sau mai multe persoane, care vor fi anuntate public in scurt timp. Aceste departamente vor functiona sub forma unor forumuri de dezbateri, identificare de probleme, respectiv promovare de idei si solutii, pana in momentul in care vor capata o formula institutionalizata, dupa legalizarea Partidului Realitatea.
Aceste departamente corespund unor domenii de activitate ce reclama actiuni si solutii urgente, dupa cum urmeaza:
 
1. Mass media
Oamenii din media, consultanti publici, vor milita pentru asigurarea libertatii de exprimare publica, respectiv pentru protectia jurnalistilor si a activitatii lor.
 
2. Economie
Oameni de afaceri si economisti vor analiza problemele acute ale mediului de afaceri romanesc, ale capitalului national, vor identifica si propune public solutii urgente convergente cu statutul nostru de economie de piata in spatiul euratlantic.
 
3. Scoala
Profesori, invatatori, studenti, elevi, parinti, vor identifica deficientele si vor prezenta rezolvari posibile ale declinului educatiei romanesti.
 
4. Sanatate
Medici si pacienti vor semnala  disfunctionalitatile din sistemul de asistenta si tratament medical, iar oamenii cu experienta manageriala in sistemul de sanatate vor milita public pentru implementarea acestor solutii asumate de catre noi.
 
5. Sport
Antrenori, sportivi, manageri din sport vor actiona in vederea redresarii urgente a miscarii sportive din Romania, in baza experientei pozitive din cariera lor, respectiv a expertizei dobandite in activitatea lor internationala in tari ce domina azi sportul mondial.
 
Pe platformele de comunicare ale Realitatea vom comunica mereu in baza evenimentelor ce vor aparea ulterior, respectiv a sugestiilor viitorilor nostri militanti.
 
Va multumesc si va reamintesc prima noastra deviza: Partidul Realitatea, partidul fara fripturisti!"
 
Cozmin Guşă


Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
friptu ristu
17 Oct 09:38
Primul fripturist e gusa!
Răspunde
0 0
Amalia
16 Oct 23:56
Cred că trebuie o secțiune și pentru justiție! Observați că tot haosul care se produce în societate ține actualmente de legislație. Ministrul Justiției dispune discreționar de tot ce vrea și ce vrea conducerea,are o placere malefica să amestece totul....In fine,subiectul e vast,dar observ că activitatea statala pe secțiunile menționate de dvs.nu mai constituie subiecte serioase.
Răspunde
0 0
Marian Gheorghila
16 Oct 21:12
Poate fi o eficienta forma politico-sociala,un pol de interactiune si credibilitate prin actiune conjugata..Concret Judicios,realist si dornic de etape noi,sunt blocat de hotia si privilegiile psd-alde.Nu am intrat in acest partid,initiat de iliescu si est""i,nici in satelitii acestuia pentru ca,nu am simtit normalitate.Rog si astept a fi contactat.Consideratie cu multumiri
Răspunde
0 0
vlad
16 Oct 15:35
nu te-ai prins ca e vrajeala?
Răspunde
0 0
santos
16 Oct 13:02
adresa centrala pentru diaspora nu functioneaza....faceti ceva...am incercat sa trimit email insa adresa nu functioneaza
Răspunde
0 0
Bela Pasztor
16 Oct 00:50
Va felicit pt emisiuni. Sant pensionar, 63 ani fost inginer constructor. Loc. Satu Mare, jud. Satu Mare. Intrebare_ Cand vom scapa de aceasta tranzitie postbolsevica care tine de prea mult timp?
Răspunde
0 0
Vasile
16 Oct 01:57
3 Din pacate se pare ca noi nu o sa mai apucam sa vedem schimbarea.
0 0
Nici
15 Oct 13:09
Eu voi voi vota cu REALITATEA
Răspunde
0 0
liviu
14 Oct 17:24
nu a invatat nimic din experimentul cu partidul OTV. ala avea in schimb audienta mare. probabil vrea sa scoata ceva cascaval din treaba asta.
Răspunde
0 0
Mihai C
14 Oct 17:16
Considerati-ma inscris.
Sa nu va "lipiti" de PNL decat din cand in cand, cand merita, pentru pasii care sunt potriviti pentru a a baga in gropile de gunoi judetene Partidul de Salvare a Detinutilor (PSD)+ALDE+UDMR.
Poate ca o sa faceti intelegere cu partidul lui Dacian Ciolos. Aveti sanse bune impreuna sa conduceti Romania si sa o scoateti din dezastrul Mafiei Romane PSD_ALDE_UDMR! Cel putin asa mi se pare in momentul asta.
Succes! Astept mesajul oficial de constituire oficiala a Partidului Realitatea.
Răspunde
0 0
Marin
15 Oct 00:05
3 Cum se poate asocia un excroc cu un sensibil ca Ciolos? Lasa-l pe Ciolos pe drumul lui ca e bun.
0 0
pena
14 Oct 14:45
eu in locul lui Gusa ma apucam de altceva, lasam televiziunea ca nu ma pricep si am dus-o la groapa, lasam politica avand in vedere ce s-a intamplat anterior cu PIN si fugarirea pe strada la Universitate, un ma mai apropiam de media deoarece rata de succes a previziunilor politice si economice privitoare la Romania este un mare zero. ma apucam de munca undeva unde se munceste chiar si fizic, o perioada de timp pana imi reveneam in fire. rupt in fund pe sapte directii cine crede el ca se gandeste sa i se alature?
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?