MENIU

Prognoza meteo pentru duminică în Bucureşti şi în ţară

Prognoza meteo pentru duminică în Bucureşti şi în ţară

Duminică, vremea se va ameliora faţă de sâmbătă, atât în privinţa ploilor, cât şi din punct de vedere termic. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în centrul şi în sudul ţării, unde pe arii restrânse, în orele după-amiezei, vor fi averse slabe şi posibil descărcări electrice.

Temperaturile maxime se vor încadra între 16 grade în nordul extrem al Moldovei şi 25 de grade în sudul Olteniei. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări la începutul zilei în est, sud-est şi la munte.

În capitală, dimineata 9...11 grade. Pe parcursul zilei vor fi condiţii de averse slabe, mai ales după-amiaza. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 22 de grade.

La munte, vremea se va ameliora, cerul va fi variabil, cu înnorări temporare pe timpul zilei, dar numai pe arii restrânse, în orele după-amiezei, vor fi averse slabe şi posibil descărcări electrice. Vor fi 11 grade la Sinaia, 12 la Paltinis şi Predeal, 14 la Stana de Vale, 6 pe Ceahlau Toaca.