MENIU

Prognoza meteo pe o lună - iarna lovește în forță. Temperaturi extrem de scăzute, strat consistent de zăpadă 

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pe o lună. Până pe 27 februarie, vremea va fi deosebit de rece, iar precipitațiile vor cuprinde treptat întreaga țară. 

Săptămâna 30.01.2023 – 06.02.2023

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână în sud-vestul, nord-estul și local în vestul, nord-vestul și centrul țării, iar în rest vor fi apropiate de cele normale.

Regimul pluviometric va fi excedentar în zona Carpaților Occidentali și în jumătatea nordică a Carpaților Orientali, dar și deficitar în regiunile extracarpatice, mai ales în cele sudice, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.

Săptămâna 06.02.2023 – 13.02.2023

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile, dar mai ales în sud-vestul și în nord-estul extrem al țării.

Cantitățile de precipitații vor fi deficitare în regiunile sudice, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval.

Săptămâna 13.02.2023 – 20.02.2023

Temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

Cantitățile de precipitații vor avea o tendință deficitară în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile sud-vestice.

Săptămâna 20.02.2023 – 27.02.2023

Mediile valorilor termice se vor situa peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României.

Regimul pluviometric va fi deficitar în regiunile vestice și nord-vestice, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.