MENIU

Prognoza meteo. Cum va fi vremea miercuri în Bucureşti şi în ţară. Surprize uriaşe!

<p>Prognoza meteo</p>

Vremea continuă să se răcească, mai ales în regiunile vestice, nordice si centrale, unde devine rece pentru această perioadă din an.

Cerul va fi noros, astfel cã va ploua în nord, centru si est, unde pe arii restrânse cantitãþile de apã vor depãsi 15...20 l/mp. În restul teritoriului, ploile vor apãrea doar local, în timpul zilei. Vântul va avea intensificãri locale, în special în regiunile extracarpatice si la munte. Temperaturile maxime pornesc de la 9 grade si se opresc la 19 grade, cu cele mai ridicate valori în Muntenia si vestul Dobrogei.

Se rãcește și în București astãzi. Norii sunt prezenți toatã ziua, temporar va ploua, iar vântul va avea unele intensificãri. În aceste condiții, termometrele vor indica la amiazã în jur de 18 grade.

Vremea se rãcește și la munte și devine rece și aici pentru sfârșit de aprilie. În condiții de cer mai mult noros la amiazã vor fi 8 grade la Predeal, 7 la Sinaia și Stâna de Vale, 6 la Pãltiniș, 4 la Semenic și 3 sus pe Ceahlãu.  Ziua va ploua în cea mai mare parte a zonei montane, iar noaptea, pe arii mai restrânse, mai ales în masivele sudice si estice. Cantitãþile de apã vor depãsi local 15...20 l/mp, iar vântul va avea temporar intensificãri, cu viteze mai mari pe creste.