MENIU

Cum va fi VREMEA în toată ţara, azi, 17 septembrie

După o dimineaţă răcoroasă, în special în nord şi în centru, urmează o zi în care valorile termice vor fi apropiate de cele normale la această dată, vordim despre maxime cuprinse între 19 şi 25 de grade. 

Norii persistă în jumătatea de sud a ţării şi vor fi doar pentru decor în rest.Vreme predominant frumoasă în regiunile intracarpatice, dar răcoroasă acum dimineaţa. Ploi de scurtă durată sunt posibile doar în Banat şi sudul Crişanei. La amiază vor fi 24 de grade la Timişoara, 25 de grade în Oradea, Baia Mare şi Alba Iulia şi 21 de grade la Braşov.

În sud, norii se adună temporar, dar ploile încetează. Vântul continuă să sufle cu putere, în special în Bărăgan. Temperaturile maxime sunt comparabile cu cele de ieri în Muntenia, dar în Oltenia cresc simţitor, astfel că la amiază se vor atinge 22 de grade în Craiova, 23 de grade la Râmnicu Vâlcea şi Târgovişte, 24 de grade la Giurgiu şi Buzău şi 25 de grade la Brăila.

Vreme capricioasă în Dobrogea. Norii se adună temporar iar ploi slabe şi de scurtă durată vor cădea mai ales în sudul regiunii. Vântul nu se liniştete nici astăzi şi suflă moderat, cu intensificări temporare. Temperatura nu variază semnificativ, astfel la amiază vor fi 23 de grade în Constanţa şi de 24 de grade la Tulcea.

În Moldova, va fi o zi frumoasă. Răcoarea dimneţii se simte în cea mai mare parte a regiunii, dar în prezenţa soarelui temperatura creşte rapid, iar la prânz vor fi 24 de grade în Focşani şi Galaţi, 22 de de grade în Bacău, 23 de grade la Iaşi şi 20 de grade la Suceava.

În Bucureşti, cerul va fi temporar noros, iar vântul va continua să sufle moderat. De la cele 12...13 grade din zori, la amiază termometrele vor indica 23...24 de grade.

Mai multe articole despre:
meteo vremea