MENIU

Zarko Sesum a fost externat din spital, iar Ivan Pesici are nevoie de transplant

Foto: www.blic.rs

Veşti bune pentru unul dintre handbaliştii implicaţi în incidentul în care şi-a pierdut viaţa Marian Cozma. Sârbul Zarko Sesum a fost externat din spital după ce starea sa de sănătate s-a îmbunătăţit.

Sesum, rănit grav în incidentul care a provocat moartea lui Marian Cozma, a suferit o intervenţie cirurgicală la osul zigomatic în urma căruia medicii nu au reuşit să-i salveze ochiul stâng. Recuperarea sârbului va mai dura două-trei luni.

Celălat handbalist rănit sâmbăta trecută în clubul din Veszprem, croatul Ivan Pesici rămâne în spital. Totuşi starea acestuia s-a îmbunătăţit, portarul fiind scos de la terapie intensivă. După câteva zile de comă indusă artificial, lui Pesici i-a fost extirpat un rinichi şi are nevoie de transplant. 

Handbalistul Marian Cozma a fost înmormântat vineri la Cimitirul Pipera din Bucureşti în prezenţa a peste 1.000 de oameni care l-au condus pe sportiv pe ultimul drum. 

Pivotul echipei Veszprem, Marian Cozma, a murit sâmbătă noapte după ce a fost înjunghiat mortal în zona inimii. Handbalistul român se afla într-un club din Ungaria, unde sărbătorea alături de coechipierii săi naşterea copilului unuia dintre aceştia. La un moment dat s-a iscat un scandal cu un grup de persoane de etnie rromă, în urmă căruia Cozma a fost înjunghiat în zona inimii, iar alţi doi colegi au fost grav răniţi. Marian Cozma a murit în drum spre spital, în timp ce Zarko Sesum a suferit mai multe fracturi craniene, iar Ivan Pesic a fost înjunghiat în zona rinichilor. 

Mai multe articole despre:
Marian Cozma Veszprem Zarko Sesum